Actueel
Terug
13 sep

Seizoens-allrounder SK5-100 voor winterkost

De nieuwste halfautomatische dubbelclipper van Lorenzo Barroso is een echte allrounder. Met een kaliberbereik tot 100 mm is deze clipper geschikt voor de meest uiteenlopende producten. U clipt in een handomdraai onder meer rookworst, kookworst, stamppotten, leverworst en grillworst, maar ook droge worstsoorten.

Uniek is de beweegbare vulpijp en darmremset; tijdens het clippen beweegt de vulpijp en remringset naar beneden zodat de clip perfect gecentreerd op de worst komt te liggen. Dit zorgt voor mooie gelijkmatige en strakke rondingen, en daarmee korte worstschouders. Bovendien wordt de darm niet onnodig belast tijdens het clipproces.

De machine heeft een doeltreffende PLC besturing. Dit maakt de bediening extra eenvoudig. Het bedieningspaneel heeft duidelijke functietoetsen waarmee de verschillende functies snel en gemakkelijk kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd.

De machine is zeer robuust en degelijk gebouwd. Gemaakt voor de omstandigheden waarin clipmachines moeten werken. Het onderhoud beperkt zich tot een minimum. 

Ook als volautomaat leverbaar!